Bir kutlamamız var, gelin haydi!

Terra Madre – Toprak Ana Günü, her sene 10 Aralık ve takip eden günlerde iyi, temiz ve adil gıda üretimini desteklemek ve kutlamak için çeşitli etkinliklerle biraraya geldikleri bir gün.

Eskiden soba başınca yapılan ve tüketilen, kış gecelerinin fermante meyve kokteyli ‘tükenmezi’ hep beraber tadacağız ve yapacağız. Bilenler çocukluğuna gidecek, bilmeyenler çocuklarına öğretecek ve bir gelenek kaybolmadan sürecek… Bir yandan Toprak Ana Gününü kutlarken, bir yandan da dileğimiz eski örf, adet, gelenek, göreneklerimizi iyi, temiz ve adil üretim prensipleriyle sürdürebilmek.

Bu kutlamamız Slow Food Balkon Bahçeleri Birliği, İstanbul Permakültür Kolektifi, Atölye Familia ve bizlerle birlikte olacak tüm iyi, adil, temiz üretime gönül veren dostlarımızın sizlere armağanıdır.

Sizlerin de bizlerle paylaşmak istedikleri olursa, yanınızda getirebilirseniz ne güzel olur. Bir anı, bir hikaye, bir yiyecek, mutfağınızdan bir gıda, balkonunuzdan bir çiçek, gönlünüzde paylaşmak istediğiniz neye yer verirseniz. Bize siz ve güzel kalbiniz de yeter.

Düzenleyen – Slow Food Balkon Bahçeleri Birliği – İstanbul Permakültür Kolektifi – Atölye Familia

Mekan – Atölye Familia

21 Aralık 2019 – saat 15:30 – 17:30

Gelin birlik olalım, birlikte güzellikleri çoğaltalım…