Yarına ne olacak bilmiyoruz ama ONLINE İstanbul Permakültür Kolektifinin, eğtimenlerimizin ve ev sahibimiz sevgili Atölye Familia’nın ortak Armağanı olan atölyelere de devam ediyoruz. Katılım katkı payı olan eğitim ve atölyeler, Armağanlarımızı destekliyor. Biz herhangi bir fon almadan, bir kuruluş tarafından desteklenmeden, vergimizi son kuruşuna kadar ödeyerek, kaçak iş yapmadan, hak yemeden, varlığımızı sürdürmeye çalışıyoruz ve zor zamanlarda da her zaman olduğu gibi ”Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için!” düsturu ile hareket etmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda gündemimiz çok hızlı ilerliyor. En güncel bilgiyi INSTAGRAM hesabımızda hikayelerden öğrenebilirsiniz. Elimizden geldiğince tüm ortamlardan duyurmaya çalışıyoruz. İnanın oldukça yoğun bir iş yükü getiriyor, sabahlıyoruz. Sizlerden gelen her güzel söz, her katkı bizi motive ediyor. Ağlarımızı ve bağlarımızı kurmaya devam ediyoruz. Artık şehirler, ülkeler bir oldu. Nicedir dilediğimiz birşeydi ama böylesini dilememiştik. Zor zamanlar olacak, hazırlıklı olalım demiştik ama bu kadar yakın ve bu şartlarda olmasını asla istememiştik. Nefes aldığımız her an umudumuz var hayata, birşeylerin değişeceğine, o denizyıldızlarını yarına taşıyacağımıza dair. Bizler için gecesini gündüzüne katıp çalışan tüm sağlık personeline, iletişimimizi sağlayanlara, kapımıza teslimat yapanlara teşekkür ediyoruz. Hepimize sağlıklı günler dilerken, son dönemdeki ONLINE atölyelerimizi paylaşmak istiyoruz:

4 Temmuz 2020 saat 14:00 – 18:00 arası Emre Rona ile Kompost Tuvaletler Eğitimi (katılım katkı payı mevcuttur) Kayıt için bu bağlantıdaki formu doldurmanızı rica ediyoruz.

5 Temmuz 2020 saat 14:00 – 17:00 arası Nejat Pars ile Gıda Saklama Yöntemleri Atölyesi (katılım katkı payı mevcuttur) Kayıt için bu bağlantıdaki formu doldurmanızı rica ediyoruz.

Ve bu haftanın ARMAĞAN Atölyesi 2 Temmuz 2020 saat 21:00 – 23:00 arası Nejat Pars ile Güvenli Gıda ve Güvenli Gıdaya Erişim. Kayıt için bu bağlantıdaki formu doldurmanızı rica ediyoruz.

 Katılım katkı payı olan atölye ve eğitimlerimizin detaylarına Etkinlik Takvimi bölümümüzden ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günlerde yüzyüze buluşabilmek dileği ile…

Dilek Yalçın Demiralp